Online succes!

Uw website is klaar en kan live! Maar hoe wordt uw website een succes?

Uw website is klaar en kan live! Maar hoe wordt uw website een succes? In het voortraject zorgt Webpact natuurlijk voor het tot stand komen van de perfecte website. Technisch, grafisch en inhoudelijk is alles tot in de puntjes geregeld. Uw doelgroep wordt optimaal bediend en aan alles is gedacht. Toch kun je tegenwoordig niet wachten tot de bezoekers komen want dat doen uw concurrenten namelijk ook niet. Met de volgende diensten kunnen wij bestaande en nieuwe websites een stevige duw in de rug geven.

Content marketing

Een website gaat pas wat opleveren als het structureel de nodige aandacht krijgt. Dat klinkt misschien als ‘huiswerk’ maar u zult zien dat u snel enthousiast wordt!

Besteed bijvoorbeeld iedere week tijd aan het schrijven van nieuwe teksten, het toevoegen van producten, of het plaatsen van artikelen, nieuws- of social media berichten. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven ervoor om dit uit te besteden. Het komt er vaak niet van of er is geen tijd voor. Wij helpen u om structureel aan uw website te bouwen en het effect ervan inzichtelijk te maken. Zeker weten dat u snel overtuigd raakt van het nut van content marketing!

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing zorgt u voor een optimale vindbaarheid van uw website in de zoekmachine en een zo hoog mogelijke ranking. Zoekmachine marketing wordt ook wel SEO genoemd - of te wel Search Engine Optimization.

Websites worden optimaal ingericht en u leert hoe u bij de creatie van nieuwe content en het uitbreiden van uw website te werk moet gaan. Bereik een hoge ranking in Google en trek de juiste bezoekers aan. Hoe gebruik je Google om te weten wat uw klanten willen en wat ze opzoeken? En hoe vertaal je dit naar concrete veranderingen en uitbreidingen van uw website?

Linkbuilding

Goede content, structuur en zoekmachine optimalisatie zijn de helft van het verhaal. De andere helft ligt voor een groot deel in linkbuilding. Uw website is in de ogen van Google meer waard indien andere websites een link bevatten naar uw website. Hierbij is het van belang dat deze websites relevant zijn aan het onderwerp van uw website. Met Linkbuilding zorgen wij ervoor dat relevante websites linkjes opnemen naar uw website. Er zijn verschillende methodes om dit voor elkaar te krijgen.

Internet marketing

Gebruik de juiste instrumenten voor uw online marketing. Denk hierbij aan het adverteren met Google Adwords of bijvoorbeeld adverteren op social media met Facebook. Bereik de juiste doelgroep tegen zo laag mogelijke kosten. Internet marketing kost geld maar met de juiste kennis levert het meer op en heeft u direct resultaat.

Conversie optimalisatie

Heeft uw website voldoende bezoekers maar leidt dit niet tot contactmomenten? Vaak met eenvoudige analyses en kleine aanpassingen leggen wij de vinger op de zere plek en bieden wij praktische oplossingen. Als buitenstaander kijken wij met een frisse blik naar uw website en uw klanten en behaalt u met een kleine investering een goed resultaat.