Websites

Websites, web applicaties, responsive design, mobiele websites, maatwerk modules, online product catalogi etc.

Webpact is al 15 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites, mobiele sites en maatwerk modules. Door onze jarenlange ervaring en focus op techniek leveren wij hoge kwaliteit op basis van Open Source software. De realisatie van een goede website vraagt om een naadloze samenwerking tussen techniek, design, marketing en communicatie. Allemaal disciplines die wij in huis hebben en als onze broekzak kennen. 

Techniek

Uw wenst veel functionaliteit maar u ook een gunstige prijs? Het website systeem waarmee wij werken biedt standaard heel veel mogelijkheden. Zelfs het ontwikkelen van maatwerk binnen dit systeem gaat op een gestandaardiseerde manier. Daarom kunnen wij uw specifieke wensen efficient en uitermate professioneel realiseren. Denk hierbij aan online catalogi, wizards, modules, databasegestuurde overzichten, portfolio's etc.

Website beheer

Met ons website beheersysteem (CMS) kunt u uiteraard zelf de inhoud van uw website beheren. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen en wijzigen van teksten, afbeeldingen, downloads, projecten, fotogalerijen etc. Een gebruiksvriendelijk systeem dat uitnodigt om ermee te werken en het maximale resultaat uit uw website te halen.

Zoekmachines

Onze websites worden optimaal ontwikkeld en ingericht voor een goede leesbaarheid en indexering door zoekmachines. Daarnaast leren wij u bij de oplevering van de website hoe u content optimaal schrijft en structureerd. Wilt u de creatie van nieuwe content niet zelf doen, maak dan gebruik van onze content marketing diensten.

Mobiele sites

Door gebruik te maken van responsive design zorgen wij ervoor dat uw website er op verschillende apparaten optimaal uitziet. Grote computerschermen, tablets en smartphones vragen allemaal om een aangepaste user interface.